Den 20 oktober va det så dax för utställning igen för Miami. Den här dagen skulle även hennes bror Eldsjälens Karoq ställas han kallas idag för Dimi.

Detta va första gången som Miami skulle ställas inomhus, vilket hon inte brydde sig om alls 😀 Hon knallade in och tyckte att ALLA som va där, va där för hennes skull och ALLA skulle hälsas på hundar som människor. Lite jobbigt kanske men samtidigt så skönt att hon inte bryr sig i atmosfären och skällande hundar.

Dimis ägare hade inte tränat så mycket så jag skulle få visa honom i hans bedömning. OJ vad glad han blev över att få träffa mig och han tjöt av glädje, så kul att han känner igen mig. Det va inga problem att visa honom i ringen. Tyvärr har jag inte hans kritik men han skötte sig bra i ringen och hade inga problem med att domaren tog på honom, det blev HP till Dimi.

Miamis kritik:

Feminin tik, Bra könsprägel, Välskuret huvud, Fint uttryck, Korrekt bett, Bra ståndöron, Fin hals och överlinje, Bra förbröst och bröstkorg, Passande benstomme och vinklar, Bra päls för åldern, Rör sig väl men något höga frambens rörelser.

Det blev HP till Miami.

Nu skulle Miami o Dimi in emot varandra för att tävla om BIR o BIM valp. Det blev lite jobbigt för Dimis matte att visa honom men till slut kunde han trava i ringen. Även Miami hade lite svårt att hitta traven, hon ville ju fram till brorsan, men med lite godis så fick jag även henne i trav.

Miami blev BIR och Dimi blev BIM.

Kort på Dimi och hans BIM rosett.

Kort på Miamis rosetter.

Men eftersom att jag gillar rosetter så köpte jag självklart en ENORM HP rosett till Miami. Ser nästan ut som att hon skriker ut JAG ÄR BÄST!!!!!!

Det va den utställningen å det gick ju bra för oss alla.

När jag va i Eskilstuna och tävlade rally med Florida o Karat så glömde jag mitt paraply, å när jag nu va i Eskilstuna igen så hade jag hört av mig till klubben och mitt paraply va kvar. Klubben låg bara ca 5 minuter från Vilsta så mellan den individuella bedömningen och finalen så åkte jag dit och hämtade det.

I finalen så blev vi inte placerade men allt är ju träning för Miami, allt för att hon ska få en bra grund att stå på inför livets alla utmaningar.

Vi bloggs 😀 Kram Lotta med ett BIR till Miami