Den 18 oktober arrangerades SBM i rallylydnad, alltså Svenska Belgar Mästerskapet i Rallylydnad Florida va anmäld.

Mästerskapet går i mästarklass på en officiell tävling och det måste vara minst 3 belgare anmälda och som kommer till start. Detta år va det 6 anmälda ekipage.

Tävlingen va en kvällstävling vilket inte brukar gå så bra för mig, har ju tävlat Casino några gånger å det har gått åt pipan VARJE gång 😀 så jag hade inte så höga förväntningar på något bra resultat. Vädret såg ju inte så bra ut å Uppsalas planer är inte så tåliga för regn, det vet jag sedan tidigare. Tänkte faktiskt strunta i att åka ett tag, men åkte till slut i alla fall.

Det va en bra Florida bana, ingen apportering och ingen frestelse två av dom momenten som hon inte är så bra på 🙂

En vän till mig filmade oss men tyvärr så hade jag tydligen fel inställning på kameran så det gick inte att redigera filmen i mitt program i datorn. Så jag fick filma om och då direkt på datorns skärm. Så dagens film är inte den bästa men man ser oss och dom små missar vi gjorde.

Det gick över förväntan, det blev fantastiska 95 poäng och CERT plus att vi kom 3a i Svenska Belgar Mästerskapet. Helt otroligt fattar det knappt 🙂 Efter 3 år i mästarklass så får vi ÄNTLIGEN ett CERT!!!!!!!

Domarens kommentar: Härlig glädje Fin runda

Här ett kort på Florida och hennes snygga cert rosett, klicka på bilden för att se film på 95 poängaren.

CERT CERT CERT 😀 😀 😀 Kram Lotta med ett CERT till Florida