Den 7 juni skulle vi åka till Norrköping och ställa på en av mina favorit utställningar.
Bra plats, bra parkering och snygga rosetter.

Bara Florida skulle ställas.
Dagens domare har jag aldrig ställt för förut å då har jag ställt ut hundar sedan 2003, helt otroligt att jag har missat henne.
Skriver inte andra personers namn på min blogg, därför skriver jag inte hennes namn.

Tyvärr så gillade hon inte Florida.
Floridas kritik.

Feminint uttrycksfullt huvud som är ngt djupt, Vacker ögonfärg och form, Framskjuten i skuldran, Rak i överarm och mkt trång i fronten, Bra överlinje men ngt lång i länden, Tillräcklig benstomme och vinklar, Rör sig bra bak mkt löst fram, Välskött päls.

Det blev “bara” Very Good denna dag, bara att packa ihop och åka hem.

Nästa utställning blir den 14 juni i Avesta.

Ha det brasmiley Kram Lotta