Den 29 september hade Haninge Hundhall ett öppet hus med inofficiell lydnad klass 1 o 2.
Jag hade anmält Florida för att se om hon fixade å prestera inomhus i en hall hon aldrig varit i.

Vi kom ca 30 minuter innan samling för jag ville att Florida skulle landa lite innan.
Det blev en lååång väntan, nästan 1½ timme tog det innan det va vår tur, eftersom att dom tog klass 2 först.

Florida brydde sig inte om att hon va inne i hallen, lydnaden gick som den brukar. Med lite brister här o var. Däremot så va apporten lite äcklig tyckte hon å släppte men vi gjorde om å hon tog den å höll smiley.

Det jag va mest imponerad av va platsliggningen, Florida låg helt stilla i alla 2 minuterna, jag e så glad att denna livsälskande pigga tjej kan ligga så fint smiley.

Även tandvisningen gick bra, å den gillar hon INTE. Så det blir bara (hoppas jag) en tävling i klass 1 för henne så slipper hon iaf tandvisningen vid lydnaden. Men på utställning så måste ju domare titta.

Jag träffade några som jag kände, å en av dom filmade oss när vi tävlade.

Här är filmen

Filmen är lite snurrig men inte lätt å filma när folk står i vägen.

Jag e mycket nöjd med Floridas debut, nästa lydnad blir KMét helgen 5-6 oktober.
Å snart hoppas jag på den officiella debuten.

Vi ses smiley Kram Lotta