Den 7e september va det då dax för Floridas MH.
Hade anmält mig till en annan klubb den 8e men det strulade så mycket med PM och ingen svarade när man ringde eller smsade så jag vågade inte vänta å se om det skulle bli ngt. Dom hade nämligen ingen A-figge å det måste man ha, därför va jag orolig.
En kompis hörde av sig om ett MH hos Bro-Håbo BK där det fanns en plats så då ringde jag å fick gå m Florida där istället smiley.
Självklart va min pappa med som vid det här laget e proffs på att filma mina hundars mentaltester både MH o Korning har han varit med på.

Här kommer en liten film från MH´t.

Klicka här

Allt kom inte med i det första klippet, så här kommer slutet på spökena. Håll koll på när spöket till vänster trevar med foten för att få fäste,då sticker Florida, min teori är att hade spöket inte gjort detta utan rört sig “normalt” så hade Florida aldrig stuckit. Men det får vi ju aldrig veta.
Man kan ju rensa på marken där spökena ska gå så behöver detta aldrig hända.

Slutet på spökena

Här kommer det sista på Floridas MH, Skotten och beskrivarens berättelse, fast hon hörs dåligt.
Titta i alla fall på hela klippet, för på slutet går en person från gruppen å Florida sticker direkt till henne å vill leka.

Skotten

Denna dag kunde ha slutat riktigt illa.
I slutet på sista filmen så går vi emot klubbstugan å runt deras uteplats så e det ett “staket” eller vad man kallar det.
Vid det så står ett hopphinder man kan se det lite suddigt på filmen.
När jag ska lägga tillbaka kamptrossen så hoppar Florida över “staketet” å får då hindret precis på andra sidan. Sån tur e så tar hon stöd på “staketet” å kan parera så hon inte får hindrets smala stål hållare rakt in i sin kropp.
PUH!!! jag hade ordentlig puls efter denna “lilla” upplevelse, det kunde gått riktigt illa.

Men nu gjorde det inte det sån tur va.
En mycket nöjd matte åker hem med sin tik som gjort ett SUPER MH.

smiley Kram Lotta