Jaha då har vi debuterat i lägre sök å det va nervöst.

Men Vegas skötte sig bra å sprang hela vägen ut i rutan, markerade den första figgen å gjorde ett bra påvis. jag tappade kopplet på väg ut till figgen men kunde stoppa honom, ta upp kopplet å komendera honom att visa igen, å det fungerade.

Sen va han framme hos den dolda figgen men förstog inte vad han skulle göra, han kände säkert lukt av figgen men såg ingen, så han tog inte rullen då. Däremot så tog han rullen 15-20 meter från den dolda figgen, för att han kände vittring, å sprang fram till figgen men såg ingen å släppte rullen.

Den 3e figgen sa till mig att Vegas hade varit framme 2 ggr men inte ända fram.

Vi jobbade i skogen alla 8 minutrarna, å Vegas orkade springa hela tiden, jag vattnade honom 2 ggr.

Det va en bra dag med fint väder, sol och ordentlig blåst.

Tyvärr så får man inget poäng om man bara hittar en figge, så det blev ingen lydnad för oss denna gången. Men vi är anmälda till 2 sök tävlingar till nu i vår sen får vi vänta ända till hösten för att tävla i sök igen.

Nu ska vi träna på dolda figgar o halvdolda.

Jag e nöjd med Vegas arbete i skogen. Tänker jag tillbaka till för 2 år sedan när vi började sök kursen så har han gjort enorma framsteg, jag trodde då att han kanske aldrig skulle kunna tävla i sök, men där hade jag fel.

Nästa gång vill jag att vi ska få poäng på söket det vore fantastiskt.

Han e så duktig min lilla “fegis”.

Ha det brasmiley/Lotta