Har suttit vid datorn i två dagar nu, å rensat kort, skickat iväg kort som skulle ha skickats iväg för typ 2-3 månader sedan, känns skönt att ha det gjort.

Har även hunnit med några sköna promenader i det vackra vädret.
Lite kort.
Hade satt hundarna för att börja fotografera, då kommer en kråka, kul att jag fick med den på kortet tycker jag.

Sen hade hundarna svårt att titta på annat än på kråkan som självklart satte sig på stolpen bredvid oss.
Har fått ändra lite på mitt liv efter omläggningarna på jobbet. Senast i säng 20.00 å upp 00.00. till jobbet å sen hem å i säng senast 07-08, å sen upp 12.00.
Hinner inte med så mycket men när snön är borta så ska det hinnas med mer. Har fått i ordning lite i lägenheten å det känns skönt.
Har tyvärr hittat sprickor i badrummet mellan klinker o kakel, så nån dag kommer dom nog å ska titta på det. Får säkert vara utan badrum ett tag gissar jag, när dom ska fixa till det.

Har märkt en sak, efter att jag har börjat med mina nya turer på natten så har mina “handtag” som jag har haft på sidorna försvunnit, jag har brännt fett när jag jobbat smiley, det kan ju ha hjälpt lite att jag ALLTID tar mig en smoothie till lunch innehållandes banan o apelsin, kan även ha i havregryn eller/och kakao. INGET socker eller annat konstigt i bara naturligt, gott o bra.

Har precis skickat iväg hundarnas resultat till Årets Bästa Belgare (ÅBB) vi får se vilken placering dom får.

Nu på torsdag ska jag å hundarna till Kista mässan å tävla agility, jag å Casino ska köra 2 lopp på torsdag, Vegas får ta det lugnt till på lördag.

Ha det bra nusmiley/Lotta