Jag fick en julskinka av min mamma å tog fram den här om dagen. Ojoj vad hundarna vädrade, dom gillade verkligen doften av skinkan, det va ju en ny doft som dom inte känt förut.
När jag åt mina skivor så satt hundarna å följde varje tugga som jag tog, å från Casino har det nog inte runnit så mycket snålvatten som under den här stunden jag åt.
Självklart så fick dom en liten bit var när jag hade ätit klart.

Har städat ordentligt hemma, hallen, köket o badrummet har nog aldrig varit så rent som nu, skönt att komma hem till ett rent hem. Nu har jag bara rummet kvar, å det är inte så bara det.
Tyvärr så såg jag att fogen har spruckit mellan golvets klinker å väggens kakel bakom badkaret, måste ringa någon i styrelsen å berätta å så hoppas jag att garantin fortfarande gäller på jobbet.

Inatt när jag jobbade så fick jag en present av en prenumerant.
I dom nya husen som jag delar i har dom inget brevinkast, utan jag sätter tidningen i en klämma utanför dörren, enkelt å bekvämt, jag slipper öppna å trycka ner tidningen i ett trångt o kanske trasigt brevinkast.
Det satt en lapp på kartongen som det stod detta på:
Lite näring till mitt tidningsbud. Hurra för dig! som orkar.
Genast blev jag glad å hade inga problem att fortsätta jobba. Alltid trevlig med prenumeranter som uppskattar oss tidningsbud å visar det.
Detta ska jag smaska på, på nyårsafton.

Ha det bra nusmiley/Lotta