Nu har jag varit ute å lekt med min kamera igen.

Å jag börjar att lära mig alla inställningar, här är några smakprov.

Kameran har många roliga å skumma inställningar. Duvan satt högst upp i en björk å jag måste ju bara prova å ställa in fågelfotograferings inställningen. Kameran zoomar helt med zoomen å sen är det “bara” att hitta duvan med kameran, försöka att hålla still å trycka av. Helt otroligt men vill man ha BRA kort så ska man nog ha stativ.

Den lilla rosa blomman testade jag att fota utan att titta ordentligt i kameran, eftersom att den växte nära marken, själva blomman är vell inte så märkvärdig men knoppen e göör läcker, ser ut som ett krusbär med rosa strån ur. Är det någon som vet vad den heter? Snälla skriv det här under som kommentar.

Ha det så bra å ta det lugnt i värmen smiley/Lotta