Då va första dagen i Rättvik slut, jag sitter i vårat rum på vandrarhemmet å bloggar smiley det är första gången jag har kunnat ta med mig en dator på resan, riktigt kul tycker jag.

Resan hit gick bra, det tog 4 timmar å 15 minuter att åka 33 mil, å det va bra väder hela vägen. Va bara tvungen att ta kort på utsikten som mötte oss när vi precis hade kommit till Rättvik. Här skulle jag lätt kunna bo, tänk att ha denna utsikt varje dag inte helt fel.

Förra gången så körde jag lite fel, men man lär sig av sina misstag, den här gången hittade jag lätt fram till körhallen där tävlingarna skulle vara. Vegas skulle tävla två hoppklass 2 lopp idag, i första loppet hade han startnummer 5 å i andra loppet startnummer 33, det va ca 40 starter i varje lopp.

I första loppet så diskade vi oss tyvärr, jag vet egentligen inte va jag gör för fel, men nått gör jag. Vi har nämligen diskat oss på samma sätt flera gånger under 2009. bortsett från det så va jag nöjd med loppet.

Det andra loppet gick bättre, vi kom i mål smiley. Vegas måste ha halkat eller helt enkelt tagit fel på avståndet till första hindret, för han brakade rakt in i det å rev det då såklart. Resten av loppet gick kanon jag e riktigt nöjd med det, allt satt, det va en riktig Vegas bana, svängar hela tiden, inga raksträckor. Vi kom 11a på 5.53 fel å tiden 37.53 sekunder, tyvärr fick vi 0.53 i tidsfel, idealtiden va på 37 sekunder.

Efter den första dagen, som va slut för våran del redan 12.00 så skulle jag hitta till vandrarhemmet som vi skulle sova på. Först så tittade jag lite på några klass 3 hundar i hoppklass, innan jag började packa ihop det som skulle med till vandrarhemmet.

Här skulle vi sova, fint eller hur?

Jag hade fått migrän av att vara vaken så länge, så jag gav hundarna mat å gick å la mig en stund. Jag hade haft fönstret öppet när jag bar in sakerna till rummet så det hade blivit lite kallt, men jag hade inga problem att somna. vaknade vid 20.00 när mobilens larm ringde, måste ju upp å äta middag innan kvällspromenaden. Middagen blev kalla pannkakor med sylt. När jag sen skulle gå på toaletten (gemensam för alla på vandrarhemmet) så märkte jag att det va mycket varmare där ute, hmm…….. kollade mitt element å det va iskallt. Klurade ut hur jag skulle få igång det å nu är det varmare i rummet.

Har lyssnat på melodifestivalen, för dom andra som bor här har sett och HÖRT den, är inte så intresserad men lite svårt att stänga av öronen.

Nu ska vi ta sista promenaden innan det är dax att gå å lägga sig, i ett numera varmt rum.

Imorgon ska Casino starta hopp 1 och agility 1, agility 1 ska även Vegas starta i. Första start är inte förens tidigast 12.00, men vi ska vara ute ur rummet 11. Kommer nog åka tidigare för att se några klass 3 lopp, dom kör nämligen före oss.

Ha det bra smiley/Lotta