Den 10e februari va det dax för Vegas att simma igen. Han tvekade inte att gå in i lokalen å inte heller för att gå in i rummet där bassängen är. Han lät sig spolas av å få flytvästen på sig, å han gick upp för rampen till bassängen men sen va det stopp. Han ville inte gå i bassängen. Det blev mycket strul o plaskande han blev nog lite rädd också för han gnällde lite när han inte hade kontroll på situationen.

Till slut efter lite vila så lyfte vi ner honom i vattnet, å väl där så simmade han fint. Den här gången fick han simma några minuter längre vid varje pass. Han va mycket lugnare under pauserna hos mig, så det går nog åt rätt håll.

Nästa gång så ska vi lyfta ner honom i bassängen på en gång, så slipper vi strul och att han blir rädd. Det går ju åt mycket energi också när det blir struligt.

Eftersom att det blev struligare denna gång så blev jag ORDENTLIGT blöt, jag fick vrida ur tröjan när vi va klara.

Nästa simning blir nog efter lön.

Ha det bra smiley/Lotta