Nu har det snöat i över ett dygn, nu kan man åka skidor å barnen kan åka pulka i backen så nu räcker det tycker jag. Inatt när jag körde till jobbet så började det. Jag såg max 5 meter framför bilen smiley inte roligt. När jag sen åkte ut för att dela tidningarna så tog jag motorvägen, den va typ plogad (det blåste ju) så jag körde i 50-60 km/tim, har nog aldrig kört så långsamt på en motorväg förut. Inte en enda bil körde söder ut på 73an, annars så brukar jag alltid bli omkörd.

När man kollar in mina skor så ser man att det faktiskt sitter små snöbollar i skosnörena smiley.

Nästan alla mina prenumeranter fick tidningen, inte villorna för där va det inte körbart, jag va klar 07.30 brukar va klar 05.30-06.00. Direkt efter jobbet tog jag hundarna på promenad å dom tyckte att det va göör skoj med snö. Just då va jag lite svårflörtad efter x-antal timmar i snön. Vi tog oss runt på promenaden, dom sista 500metrarna så hade vi motvind å det kändes som jag fick småspik i ansiktet. Jag böjde ner huvudet å litade på att hundarna gick åt rätt håll (hemåt).

Nu sitter jag å laddar för att ta en promenad efter att ha sovit. Det tar emot men hundarna måste ju ut så e det bara.

Ta det lugnt å ska ni ut å köra tänk en extra gång om ni verkligen måste. Om ni ändå kör så kör försiktigt.

Ha det så bra ni kan smiley/Lotta