Ja då va det de där med minnet. Skulle ju simma med Vegas idag klockan 16.00 trodde jag, men när vi kom dit så skulle vi ha varit där 15.00 smiley ojdå. Det va bara att åka hem igen, vi fick en ny tid, nästa försök blir på måndag klockan 15.00, nu vet alla som läser detta att det är klockan 15.00, då kan jag ju hoppas att jag också kommer ihåg det. Det kan ju vara bra att Vegas får sig ett dopp innan jul eller hur smiley.

Jag vet vad jag önskar mig av Tomten i år…………en ny växel låda. Svängde förbi verkstan på vägen hem från den missade simningen å frågade vad det knakande ljudet va för något. En av killarna provkörde bilen, sen körde han in bilen i verkstan å hissade upp den, snurrade på däcken, lyssnade, å hade sig men hittade inget smiley. Deras elev fick klättra smiley upp till, å in i bilen, när den va upphissad. Sen startade han den, la i backen å gasade….knak, knak, knak, knak, knak sa det…….hmmm……..ja det är växellådan sa killarna nästan i kör. Jaha synd att jag redan har skickat min önskelista till tomten. Får nog trolla med knäna eller nått.

Ska gå ut på nätet å kolla om det finns någon bättre begagnad. Snälla önska mig lycka till. Jag vill inte skiljas från min bil. Vi träffades 2001 och då hade den gått 4000 mil, å nu har den gått 26400 mil…..22000 mil tillsammans med tidningar, kaniner och hundar, å jag har inte behövt byta speciellt mycke ett riktigt praktexemplar.

Det är bara hoppas att det går bra.

Ha det bra å ta det lugnt i snön smiley/Lotta