Ja nu har snön verkligen kommit. Tog en promenad på åkrarna idag å va ute en timme, hundarna sprang omkring hela tiden smiley, härligt.

En sak som gör mig riktigt förbannad, e dom människor som måste kläcka ur sig saker när dom passerar mig å mina hundar när vi e på promenad. För ett tag sen så mötte vi en man??……. varelse kanske jag ska skriva istället.

På våran morgonpromenad går vi längs me några tomter med staket, till en av tomterna så är det en öppning i staketet, mina hundar går emot öppningen för att titta in, men dom får självklart inte gå in, då säger denna varelse: Ja titta, nu ska dom in på tomten oxå. VARFÖR SÄGA SÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!smiley smiley smiley smiley Jag blir så förbannad smiley smiley, å varelsen säger det så pass sent så jag måste nästan skrika ett svar. Jag kan ha dom lösa oxå så har du verkligen något att klaga på, sa jag tillbaka.

En annan gång så va det en varelse (oftast en “man” 60+ å överviktig). En av mina hundar hade precis gjort nr2 å jag skulle precis ta upp en påse ur fickan, då säger varelsen…..Jag hoppas att du ska ta upp det där. Ja men ursäkta ska jag ta det med händerna eller smiley smiley, det sa jag inte, utan jag sa: SJÄLVKLART.

För bara nån dag sedan va det dax igen (“man” 60+ å överviktig). Vegas hade gjort nr2 någon meter från en papperskorg å jag skulle ta upp en påse ur fickan, då kläcker varelsen ur sig till en preson som passerar honom precis….Jag skulle bara kolla så att hon plockade upp det, det ligger ju precis predvid lekplatsen……..Mitt adrenalin går i taket snart bara av att jag skriver detta i min blogg.

Nästa gång någon kläcker ur sig något ska jag inte vara snälla trevliga lilla Lotta längre smiley, jag ska svara på samma sätt som dom kommenterar mig smiley.

Va kaffet slut i morse eller va det något annat du inte fick smiley smiley smiley.

Självklart så har jag inte klubbjackan på mig när jag säger detta smiley.

Jag kan inte beskriva vilka känslor som bara bubblar ur mig när jag får något sånt slängt i ansiktet, resten av morgonen är nästan helt förstörd.

Det händer oftast på morgonen och när jag går sent med hundarna typ vid 8-9 tiden.

Imorgon blir det nog en sen promenad ska åka å simma med Vegas vid 16 å då måste promenaden med hundarna passa in, så jag kan åka direkt efter lunch promenaden. Jag kommer blogga om hur det gick.

Vi bloggs smiley/Lotta