Fick igår ett tråkigt besked, en släkting har gått bort i cancer visst hon va 80+ så hon hade lixom “tillåtelse” att gå vidare. Men ett litet tomrum lämnar hon efter sig. Tänker på henne när jag tänder första adventsljuset idag.

Nu till lite roligare saker. Va å tittade på min systerdotter i lördags, hon är 9 år och tävlar i judo. Hon vann 2 av 4a matcher och tog silver smiley. Helt otroligt duktig. Hoppas att jag kan åka å titta på fler matcher, det krockar ju lätt när man själv tävlar på helgerna.

Har nu anmält å betalat Vegas första agilitytävling för 2010. Tävlingen är på Kista mässans Husdjursmässa som är den 3-6 januari, hoppas att Blandis har utställning på samma mässa, så jag kan ställa ut Texas, förra gången så vann Texas sin klass smiley.

Gick in på SKK´s hemsida www.skk.se för att kolla om Stora Stockholms PM låg där, å det gjorde det smiley. Det är 17 tervar och bedömningen börjar 11.00, tervarna går först. Nu får jag ingen sovmorgon för det, för jag vill ha parkering i parkeringshuset å då får man vara på plats redan 07.00. Det är helt okej, då har jag tid att lasta ur bilen å få in sakerna på en bra plats vid ringen, å sen i god tid innan bedömingen, rasta hundarna å gå in på mässan. Det är två veckor kvar å jag längtar redan, har ställt hund på Stora Sthlm sedan 2003, då Vegas va 9 månader å en vecka, då blev det en 1a och titeln Nord JV-03, nu har han titeln SUCH å då går han i Championklass. Jag trodde aldrig att jag skulle få ställa hund i Championklass på Stora Sthlm, men nu ska jag det smiley. Å det ska bli spännande å kul.

Ha det bra å en trevlig 1a advent smiley/Lotta