Äntligen är stambytet helt klart, i fredags så bytte dom låset från byggcylindern till min cylinder, så nu kan man ta en dusch utan att behöva sätta på säkerhetskedjan om någon av arbetarna skulle gå in i lägenheten.

Det har varit tufft att ta sig igenom alla 10-12 veckor som det blev, å allt va inte till belåtenhet, dom glömde byta ett vägguttag från icke jordat till jordat, å när dom väl bytte det så fick jag bara ett uttag smiley och inte två som jag hade haft innan, så det va ju bara att säga till vid besiktningen, så fick dom byta till ett med två uttag i. När elektrikern hade varit här första gången så hade han tagit ner plasten som byggarna hade satt upp så att inte betong dammet skulle ta sig in i lägenheten, det sätter inte byggarna upp igen om någon har tagit ner det, så det resulterade i att jag hade damm i hela lägenheten, då ringde jag arbetsledaren å han fick skicka två stycken som kom och dammsög upp dammet med en dammsugare som fixar betong damm.

Helt plötsligt en lördag så knallade dom in i lägenheten utan att säga till innan smiley, men dom gick igen när dom hörde hundarna skälla smiley. Min diskmaskin skulle dom koppla in igen, stog det på lappen jag hade fått, men det hade dom inte gjort, så när dom va här för att besikta arbetet så sa jag till om det och någon dag senare så va diskmaskinen inkopplad, VARFÖR INTE GÖRA ALLT RÄTT PÅ EN GÅNG smiley smiley smiley

Förra veckan så såg jag att det va blött på golvet bredvid toaletten…..hmm tänkte jag va e nu detta, jaha då läckte det vatten från rören som går till elementet, då tänkte jag att detta kommer aldrig ta slut. Men nu e stambytet klart å jag kan njuta av ett nytt å fräscht badrum, med ett snyggt badkar smiley.

Före och efter kort måste man ju visa.

Det är svår att prata med folk som knappt ens förstår engelska, jag sa till mig själv att inte ha förutfattade meningar när jag fick höra att det va Polacker som skulle göra jobbet, dom skulle få bevisa motsatsen, å det har dom INTE gjort.

Ha det bra smiley Lotta