Kunde inte låta bli att fotografera syrenen smiley, synd att ingen har uppfunnit doft datorn ännu, i alla fall i detta fall, kanske tur för er som är allergiska smiley.

Nu börjar min och hundarnas sommar att falla på plats, det är svårt att planera sommarens alla aktiviteter när det nästan alltid krockar, agility, utställningar, bruks o lydnad, jag har faktiskt några få helger där jag inte har planerat in något smiley helt otroligt. Min semester lista till kontoret brukar se ut som om den har fläcktyfus, dom flesta tar 4 veckor på raken och inget mer, för mig blir det någon helg där och någon söndag eller lördag här. Snart kommer skatteåterbäringen smiley å då ska jag skicka iväg alla resterande anmälningar fram till augusti/september så behöver jag inte tänka på det sen *skönt*.

Nu närmast har jag planerat in en bakluckeloppis i Lissma, nu på söndag (imorgon). Nästa helg (lördag) har vi KM i lydnad på klubben (Haninge BK) o på söndag så bär det av mot Norrköping för Nationell utställning, tyvärr så har jag inte fått något PM ännu smiley så någon nummerlapp har jag inte, har e-postat den arrangerande klubben men inte fått något svar smiley , jag börjar bli lätt nervös smiley sån tur är så har jag sparat beviset på min anmälan och skrivit ut den så det borde inte va några problem, men man vet ju aldrig. PMét går att läsa på deras hemsida så jag vet att det bara är två tervar och att dom går tidigt i ringen, sen e det bara hoppas på att Casino är en av dom.

Veckan där på ska jag göra debut som tävlingsledare, på onsdagen i klass 1 och på torsdagen i elitklassen det ska bli både spännande o kul. Den 14 juni åker jag o hundarna till Avesta på utställning och midsommarhelgen, då är det äntligen dax för agility, vi ska vara i Ludvika i två dagar och jag o Vegas ska köra 2 lopp om dagen det ska bli göör kul.

Ha det bra i värmen. smiley /Lotta