Oj oj smiley nu har jag anmält Casino till hans första appell tävling, debuten blir den 13 april (om vi kommer med). Nu ska här tränas apportering och framförgående, självklart måste vi träna spår också, han tycker att det är göör kul att spåra så han blir väldigt het i spåret och det resulterar i att han flaxar runt och blir slarvig, han va lugnare i spåret när han va liten.

Igår så gjorde vi sista genrepet inför söndagens lydnadstävling och det gick riktigt bra smiley idag ska jag gå igenom alla hundarna, kolla päls, klippa klor och även droppa dom med frontline, man vet aldrig vad man får med sig hem när det samlas så många hundar på ett o samma ställe smiley .

Sen ska jag hinna med att klippa mig, lämna burarna hos Gunilla och va på klubben 18.30 för tävlingsledarkursen. Jag måste hinna handla inför resan också. Lika bra att jag slutar skriva nu och istället äter min frukost för att sen gå ut me hundarna och efter den promenaden krypa ner under täcket så jag orkar med även denna propp fulla dag.

Kram Lotta smiley